Exclamation mark on red background. 3d illustration

Niet gezien en niet gehoord?

Raakt de Coronacrisis jouw sector? En hoe ga jij hier mee om?

Stress door (Corona) omstandigheden, zorgen en piekeren. Dat leidt soms tot een conflict op het werk. Hoe ga jij daar mee om? Word jij gezien en gehoord?

Als er een conflict ontstaat, is de weg voor een gesprek soms geblokkeerd. Dat geldt ook voor medewerkers die in een conflict belanden. Door het conflict raak je soms ziek. Moe van de zorgen, moe van de discussies die steeds weer in een conflict dreigen te ontaarden.
En dat ligt natuurlijk aan de ander, want die luistert niet en hoort niet wat je zegt. De gedachte aan ontslag nemen spookt door je hoofd, dan ben van het ‘gezeur’ af.

Niet gezien, niet gehoord en niks gedaan. Is dat jouw oplossing?

Het staat je natuurlijk vrij om ontslag te nemen maar dan heb je geen inkomsten meer. En lost het nemen van ontslag je conflict op? Misschien wel en misschien niet. Of wacht je liever tot je ziek wordt door een te hoog opgelopen conflict?

De keuze is aan jou, wil je gezien en gehoord worden en tot een oplossing komen?

Maak je de keuze om gezien en gehoord te worden en wil je je inzetten om tot een gezamenlijk oplossing te komen?
Dan is het inschakelen van een mediator een goede keuze. Want een mediator is neutraal, heeft geen belang bij de uitkomst van de kwestie die jullie verdeeld houdt. Een mediator kan jullie helpen om de communicatie te herstellen.

Respectvol met elkaar blijven omgaan of respectvol uit elkaar gaan. Mediation maakt de weg vrij voor een gesprek en daar ligt de oplossing.

Wil je gezien en gehoord worden én tot een oplossing komen? Kies dan voor mediation.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn